I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Tehnička škola preduzela mere u vezi učenika koji su uništavali sliku Svetog Save

Direktor Tehničke škole Đorđe Klać potvrdio je našem portalu da je protiv učenika koji su skrnavili sliku Svetog Save u toj školi pokernut proces i da je škola odmah odreagovala po svim protokolima. Da li će i kako ovi đaci biti sankcionisani znaće se kada se proces završi. Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome nekoliko tinejdžera Tehničke škole iz Zrenjanina gađaju i lepe stikere preko slike Svetog Save koja se nalazi iznad table, preneo je Telegraf.

Printskrin: Twitter/Pavle Bihali

Ponašanje učenika Tehničke škole u Zrenjaninu, nepoštovanje i škole u kojoj se nalaze i jednog od najvećih srpskih svetitelja, naišlo je na oštru osudu javnosti, piše Telegraf.

“Tehnička Škola Zrenjanin, deco imate li roditelje? U svakom slučaju saznaćemo, i trpećete sankcije. Vi ćete da kako ste ponsno napisali da “gazite Svetog Savu”? Kakav danak neiskustvu. Kakva nepromišljenost. Lepite stikere i skrnavite ikonu udarcima”

PerSu marketi

“Deco, imate li roditelje?”

“Kada ovako ne poštuju sveca, ništa u životu neće poštovati.”

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

“Treba ih odmah suspendovati… Pa kad se opamete, vratiti ih nazad Ako ne, izbaciti ih iz škole. U redu je ako nisi pravoslavac, ali nemoj da skrnaviš.”

“Eto dokle nas je dovelo „reforma školstva“ u kome je nastavnicima svo oduzeto dostojanstvo, a deci uskraćeno vaspitanje. Ovo je pravo lice škole u Srbiji – deca kojima ništa nije sveto, koja tu školu ne poštuju ni trunku.”

Ovo su samo neki od komentara koji su se našli na društvenim mrežama.

Direktor Tehničke škole Đorđe Klać potvrdio je našem portalu da je škola odmah po saznanju za incident odreagovala po svim protokolima i da je protiv učenika koji su skrnavili ikonu Svetog Save pokrenut proces. O detaljima procesa trenutno ne može da govori, jer je on u toku. Da li će i kako učenici biti sankcionisani znaće se kada se proces završi.

izvor: Telegraf.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh