I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Nakon Prvoja u Evropsko selo roda stigli i Ivica i Marko (Foto priča)

U našem živopisnom selu Taraš skoro celokupno stanovništvo ovih dana dočekuje rode. Nakon Prvoja koji je pre nekoliko dana sleteo u svoje gnezdo tokom „zvaničnog“ ,,Dočeka roda,,  pridružila su mu se još dva mužjaka bele rode,  Ivica i Marko.

Nekoliko lepih sunčanih dana članovi udruženja „Taraške rode“ iskoristili su da sva gnezda, njih oko 40,  obeleže metalnim tablama sa brojevima i  crvenim srcem od stiropora na kojima su ispisana simbolična imena koja su dala deca, meštani ili članovi udruženja.

I Taxi Zrenjanin

Taraškim mališanima iz OŠ „Svetozar Marković Toza“ pridružilo se 65 đaka OŠ ,, Bratstvo Jedinstvo,, iz Vrbasa te su svi zajedno  mogli da uživaju u obilasku sela i razgledanju gnezda.

Bila je to prilika da se na delu vide radnici Elektrodistribucije Zrenjanin kako postavljaju platformu za gnezdo.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prvoju je simbolično dodeljen i pehar na kom piše ,, Taraški šampion,,

U sklopu zvaničnog programa u školskoj sali  prikazan je kratak promotivni film o Tarašu i rodama, prezentovan je rad organizacije ,, Čepom do osmeha,,  priređena je  predstava za decu i organizovano nekoliko radionica.

Zaslužnim meštanima koji su prošle godine pomagali rodama podeljene su zahvalnice, a udruženje ,,Taraške rode,,  im je dodelilo ,, Orden za plemenitost,,.

Tokom događaja bila je postavljena i izložba slika, a svim gostima podeljen je promotivni materijal udruženja, kao i suveniri u obliku roda.

Sponzor celog dešavanja „Persu marketi“ pobrinuo se i da osveženje u obliku torte bude u „tonu“ sa proslavom.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh