I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Nakon Prvoja u Evropsko selo roda stigli i Ivica i Marko (Foto priča)

U našem živopisnom selu Taraš skoro celokupno stanovništvo ovih dana dočekuje rode. Nakon Prvoja koji je pre nekoliko dana sleteo u svoje gnezdo tokom „zvaničnog“ ,,Dočeka roda,,  pridružila su mu se još dva mužjaka bele rode,  Ivica i Marko.

Nekoliko lepih sunčanih dana članovi udruženja „Taraške rode“ iskoristili su da sva gnezda, njih oko 40,  obeleže metalnim tablama sa brojevima i  crvenim srcem od stiropora na kojima su ispisana simbolična imena koja su dala deca, meštani ili članovi udruženja.

Fordomanija

Taraškim mališanima iz OŠ „Svetozar Marković Toza“ pridružilo se 65 đaka OŠ ,, Bratstvo Jedinstvo,, iz Vrbasa te su svi zajedno  mogli da uživaju u obilasku sela i razgledanju gnezda.

Bila je to prilika da se na delu vide radnici Elektrodistribucije Zrenjanin kako postavljaju platformu za gnezdo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prvoju je simbolično dodeljen i pehar na kom piše ,, Taraški šampion,,

U sklopu zvaničnog programa u školskoj sali  prikazan je kratak promotivni film o Tarašu i rodama, prezentovan je rad organizacije ,, Čepom do osmeha,,  priređena je  predstava za decu i organizovano nekoliko radionica.

Zaslužnim meštanima koji su prošle godine pomagali rodama podeljene su zahvalnice, a udruženje ,,Taraške rode,,  im je dodelilo ,, Orden za plemenitost,,.

Tokom događaja bila je postavljena i izložba slika, a svim gostima podeljen je promotivni materijal udruženja, kao i suveniri u obliku roda.

Sponzor celog dešavanja „Persu marketi“ pobrinuo se i da osveženje u obliku torte bude u „tonu“ sa proslavom.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh