I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Tamburaši, konji vrani, fijakeri i pivo – u Zrenjaninu počinju 32. Dani piva! (VIDEO)

U svečanoj atmosferi danas su iz Gradske bašte ispraćeni fijakeri sa velikom bačvom piva, koji svake godine tradicionalno pozivaju sugrađane na manifestaciju Dani piva.

Gradonačelik Čedomir Janjić, predsednik Skupštine grada Oliver Mitrović i njihovi saradnici nazdravili su punim kriglama piva, a zdravicu je izrekao zrenjaninski glumac Prvoslav Zakovski.

Okićeni fijakeri krenuli su u pratnji muzike niz gradske ulice…

I Taxi Zrenjanin

Svečano otvaranje predviđeno je za sutra, 29. avgust, na bini na Žitnom trgu u 21 čas. I ove godine otvaranje će biti praćeno velikim vatrometom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Pre svega čestitam svim Zrenjanincima Veliku Gospojinu koja je slava grada, a ujedno želim i da najavim početak „Dana piva“. Očekujemo dobar provod, da se zabavimo i da se vidimo prijateljima i komšijama. Takođe očekujemo veliki broj gostiju iz drugih gradova, ali i iz drugih država. Nadam se da ćemo ove godine oboriti rekord i da će doći mnogo više ljudi nego prethodne godine. Organizacija je dobra, i sve teče po planu. Mnogo ulažemo u bezbednost same manifestacije, a mi molimo za strpljenje naše goste, ukoliko negde budu zaustavljeni i pregledani. Takođe molimo Zrenjanince da ne dolaze automobilima u centar grada, da ta parking mesta prepustimo našim gostima, Izjavio je gradonačelnik Čedomir Janjić.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh