I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • agencija dane
Vesti Zrenjanin

Tamara Novaković ponela titulu najlepše na izboru za mis Zrenjanina (VIDEO)

ZrBizNet

Izbor za mis Zrenjanina koji je održan sinoć na Trgu slobode, bio je novina u programu 33. manifestacije „Dani piva“. U izboru je učestvovalo 15 kandidatkinja među kojima je titulu najlepše ponela Tamara Novaković iz Kučeva.

Ona je, pored plasmana u finalno takmičenje za mis Srbije, dobila i stipendiju za kompletno školovanje na fakultetu za Projektni menadžment i komunikacije. Prva pratilja je bila Andrea Bubnjević, a druga Tamara Vrekić.

Tamara Novaković

„Po prvi put na ovaj način biramo mis Zrenjanina. Hiljade ljudi je prisutno ispred ove fantastične scene. Zahvaljujući Turističkoj organizaciji grada Zrenjanina, ovde smo napravili jedan divan program, dostojanstven pojavljivanja finalistkinja. Pored učešća u finalu, važno je i to što pobednica dobija stipendiju za četvorogodišnje fakultetsko školovanje, a osim toga putovaće u Porto Karas na pripreme, sa timom kojim je svetskog kvaliteta. Nakon toga, 9. oktobra će se pojaviti na sceni „Kombank“ dvorane, gde će učestvovati u finalnom izboru, pojasnila je sinoć Vesna de Vinča, direktorka kompanije „Mis Srbija“.

Fordomanija

Izboru u Zrenjaninu prisustvovala je i aktuelna mis Srbije Ivana Trišić, koja je i zaštitno lice ove kampanje. Ona će u oktobru predati svoju krunu naslednici, i zatim učestvovati na izboru za mis sveta u Kini.

Ivana Trišić je novinarima rekla da je izbor misice za sve članove žirija bio težak, i da je mala nijansa odlučila ko će biti pobednica, i ko će predstavljati Zrenjanin na izboru „Mis Srbije“.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh