I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Talentovani elektroničar Darko Patić predstavlja Srbiju na međunarodnom takmičenju

Darko Patić, Zrenjaninac sa beogradskom adresom predstavljaće našu zemlju između ostalih takmičara na međunarodnom takmičenju iz elektronike u organizaciji PCBWay.

Patić je osnovnu i srednju školu kao i master studije završio u Zrenjaninu. Elektronikom se profesionalno bavi od 2002. godine. Nekoliko godina ovu oblast populariše i putem interneta. Tako na svom Youtube kanalu putem edukativnih video klipova nastoji da pomogne mladim elektroničarima i onima koji žele da nauče nešto više iz elektronike i elektrotehnike. Na sličan način pomaže i  učenicima koji idu u srednju elektrotehničku školu u rešavanju zadataka iz tih oblasti.

Njegovo znanje i talenat prepoznato je i van granica Srbije jer je radio u više zemalja i tako stekao neophodna znanja za projektovanje PCB štampanih elektronskih ploča.

PerSu marketi

Tako je i dobio priliku da nastupi na ovom međunarodnom takmičenju, a kako sam kaže od rezultata koji postigne zavisiće i njegovi daljni profesionalni inženjerski planovi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– U planu mi je da sledeće godine predstavim svoju mini elektranu na Festivalu nauke u Beogradu – izjavio je Patić za naš portal.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh