I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Taksi vozila se teško probijaju kroz neraščišćene ulice

Sneg koji u kontinuitetu pada duže od 24 časa, napravio je veliki problem službama koje neprestano pružaju usluge građanima. Tokom prepodnevnih sati Služba hitne medicinske pomoći potvrdila je koliko je teško doći do pojedinih ulica, a u sličnoj situaciji bili su i taksi prevoznici.

U taksi udruženju „Halo taksi“ kažu da su uslovi za saobraćanje tokom prepodnevnih sati bili veoma teški, i da su se vozzila na pojedinim meestima zaglavljivala u snegu.

– Neki vozači su činili napor i dali sve od sebe da građani ne trpe, pa su ostajali u smeni od prethodne noći. Od 130 vozila, do podneva smo uspeli u saobraćaj da uključimo 35 vozila, a vrlo brzo smo došli i do 45 automobila koji su non stop saobraćali. U ovakvim uslovima kada je veliki broj ulica neprohodan, nemoguće je raditi. Građani ispoljavaju svoje nezadovoljstvo, ali mi tu ne možemo mnogo da učinimo, osim napora da se probijemo na mesta za koje procenimo da se vozilo neće zaglaviti, kažu u „Halo taksiju“.

Fordomanija

Građane mole za strpljenje i poručuju im da ranije pozovu taksi, zbog velikih gužvi, kao i da izađu na prohodno mesto kako bi vozilo moglo da priđe.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh