I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Takmičenje u kuvanju ajvara 7. oktobra na Trgu slobode

Manifestacija „Izađi mi na teglu“ biće održana 7. oktobra na Trgu slobode u Zrenjaninu u vremenu od 11 do 18 časova.

Ova manifestacija koja se poslednjih nekoliko godina održava u mnogim mestima u Srbiji prepoznatljiva je po takmičenju u kuvanju ajvara. I ovaj put, u Zrenjaninu, tri najbolje ekipe biće nagrađene a prvoplasirana će se direktno plasirati u finale koje će biti održano u Beogradu.

Događaj ove godine organizuju Turistička organizacija grada Zrenjanina, Grad Zrenjanin i asocijacija Bašta mašta.

I Taxi Zrenjanin

Učesnicima će kao i ranijih godina biti obezbeđeni svi uslovi za nadmetanje – kompletno opremljeni takmičarski štand, paprika, drva, tegle, ulje, šećer i so.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Na takmičarima je da, kao i uvek, ponesu svoj pribor za pripremanje ajvara ali i da se noružaju strpljenjem i zdravim takmičarskim duhom, poručili su organizatori dodavši da se ove godine manifestacija održava u izmenjenim okolnostima.

-Pod nešto izmenjenim pravilima, uz poštovanje opštih mera predostrožnosti u cilju sprečavanja širenja virusa korona, ovogodišnji karavan će se održati u 12 umesto, kako je to do sada bilo, 30 gradova. Timovi moraju biti formirani isključivo od članova istog domaćinstva ili uskog kruga prijatelja. Broj učesnika po takmičarskoj ekipi sveden je na maksimalnih 6, dok je ukupan broj ekipa smanjen sa 15 na 10 po gradu. Svi takmičarski štandovi nalaziće se na bezbednoj međusobnoj udaljenosti, najmanje 3m od centra štanda. Takmičarima će biti obezbeđene maske i higijenske rukavice, kao i dezinfekciona sredstva. Tokom takmičenja, učesnicima će biti ograničeno kretanje, osim za neophodne potrebe kada će biti u obavezi da održavaju bezbednu fizičku distancu i da izbegavaju grupisanje.

Pored takmičarskog dela obezbeđen je i bogat kulturno-umetnički, dečiji i muzički program. Nastupiće tamburaški orkestar „Bečkerek“, КUD „Pionir“ i drugi.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh