I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Takmičari iz Titela najbolji na „Zlatnom kotliću“ Udruženja paraplegičara „Banat“

Članovi Udruženja paraplegičara „Banat“ iz Zrenjanina su i ove godine na motelu „Šumica“, uspešno organizovali tradicionalno takmičenje u kuvanju riblje čorbe „Zlatni kotlić”.

Takmičenje ima tradiciju dugu preko dvadeset godina, sa ciljem da paraplegičari pokažu svoje kulinarsko umeće, ali i da upoznavanjem svoje sredine i družeći se sa sugrađanima, izađu iz zatvorenih prostora.

I Taxi Zrenjanin

Na kulinarskom nadmetanju učestvovalo je 17 udruženja paraplegičara i penzionera iz više gradova Srbije. Zanimljivo je da je ovogodišnje takmičenje imalo i međunarodni karakter, jer je na njemu učestvovala i ekipa iz mesta Brčko, koje se nalazi u Bosni i Hercegovini, ali i jedan paraolimpijski stonoteniser iz Urugvaja, koji se nalazi na pripremama u Novom Sadu.

Najukusniju riblju čorbu spremili su predstavnici Udruženja paraplegičara „Tisa” iz Titela, drugo mesto je pripalo Udruženju penzionera „Gradnulica”, dok su treće mesto osvojili domaćini, članovi Udruženja paraplegičara „Banat” iz Zrenjanina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Organizatori su se zahvalili Ministarstvu za rad i socijalna pitanja Republike Srbije, gradu Zrenjaninu i svim sponzorima na pomoći i nesebičnoj podršci.

Piše: Tivadar Borbelj

Foto: Damir Nović, Ilija Đurašinović

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh