I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Tadić u Zrenjaninu : Priče o kradji pale u vodu

Kandidat za predsednika Boris Tadić poručio je građanima da ne dozvole da nadvlada atmosfera straha, koju njegovi politički oponenti pokušavaju da nametnu.

On je pozvao građane da hrabro izađu na izbore i obezbede da Srbija bude mirna, stabilna i prosperitetna.Tadić je rekao da su sve optužbe za krađu izbora pale u vodu, da su izborni 6. maja bili čestiti i dodao da će isti takav biti i drugi krug predsedničkih izbora 20. maja.

„Nemojte dozvoliti da nadvlada atmosfera straha koju naši oponenti pokušavaju da nametnu Srbiji. Hrabro na izbore, borili smo se sa mnogo većim strahovima u prošlosti. Pobedićemo i sada, sve optužbe za krađu izbora su pale u vodu. Imamo čestite izbore i zato ćemo pobediti“, poručio je lider DS.

On je naglasio da je veoma važno da što više građana izađe na birališta 20. maja, jer je drugi krug predsedničkih, kao i pokrajinskih izbora presudan.

„Ovi izbori su izuzetno važni, jer nam je potrebna saradnja svih nivoa vlasti. Ako ne bude tako bilo, imaćemo situaciju u kojoj će institucije biti kao ‘rogovi u vreći’, što nije dobro ni za investicije, ni za boljitak građana“, rekao je Tadić i dodao da je sve što je činio bilo usmereno upravo ka tom cilju – boljem životu građana.

Fordomanija

Tražim od vas, rekao je on, da izađete na izbore, ubedite svakoga i objasnite ljudima da svako drugo rešrenje znači nesigurnost i neizvesnost.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

On je ukazao da je njegov politički oponent na predsedničkim izborima više puta pokazao da je spreman da odluke menja „od dana do dana“ u zavisnosti od svojih interesa i ocenio da je to veoma opasan način ponašanja u politici.

„U svetu danas morate biti predvidljivi, dosledni i stabilni, a mi vodimo stabilnu politiku. Zato danas sarađujemo sa svima, putujemo slobodno i dovodimo investitore i zato ćemo pobediti na ovim izborima“, naglasio je Tadić.

Prema njegovim rečima, prvo poluvreme je završeno i demokrate su u prednosti, ali je sada neophodno tu pobedu „overiti“ i završiti sve započete procese.

Izvor : B92
Foto: Tanjug

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh