I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Synertech: Probni rad fabrike vode u što kraćem vremenskom roku

Predstavnici Synertecha, Grada Zrenjanina, Vlade Srbije i banke-davaoca kredita sastali su se povodom rešavanja problema vezanog za početak rada fabrike vode u Zrenjaninu.

PROBNI RAD

Kako je saopštila kompanija Synertech, svi učesnici sastanka složili su se sa modelom rešavanja problema, dodavši da će nastojati da uz razumevanje i podršku banke omogući da Fabrika u što kraćem roku započne sa probnim radom, a kasnije i sa redovnim poslovanjem.

– U fazi probnog rada fabrike utvrđivaće se i podešavati svi parametri potrebni za ispravan rad fabrike. Nakon isteka perioda probnog rada, pod uslovom da fabrika ispunjava parametre, realizovaće se kupoprodaja pod uslovima koje u toku probnog rada dogovore investitor i budući kupac. Ovom prilikom najoštrije demantujemo sve neistinite informacije da fabrika ima polovnu opremu, da mi kao investitori naplaćujemo penale Gradu Zrenjaninu, da fabrike nije uspela da prečisti vodu na način kako je ugovoreno, i slične neistine. Grad Zrenjanin nije u fabriku uložio nijedan dinar, nikakvi penali nisu traženi niti se plaćaju, a oprema je potpuno nova, nabavljena posebno za ovu fabriku od svetski renomiranih proizvođača, navodi se u saopštenju Synertecha.

PerSu marketi
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh