I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Besplatno predavanje na temu ˝Apple˝-ovog programskog jezika u Zrenjaninu

U petak, 8. decembra od 16 h u Startit Centru Zrenjanin svi Zrenjaninci imaće prilike da slušaju predavanje o programskom jeziku ˝Swift˝ koji se koristi za programiranje na ˝Apple˝ uređajima, a koje u saradnji sa ˝Apple Crossover Authorized Training Center˝ organizuje StartIt Centar Zrenjanin.

swift-programiranje-zrenjanin-crossover-centar

Prema istraživanjima koje su dve navedene institucije sprovele, ˝iOS˝ programeri su najtraženiji kadar u Srbiji. Razvoj aplikacija za iOS uređaje je izuzetno dobro plaćena i tražena pozicija kod nas i u svetu, dok se razvijanje aplikacija mogu raditi samostalno ili u okviru programerskog tima.

iOS Swift je programski jeziki namenjen je za najnapredniju mobilnu platformu na svetu. Milan Todorović je apple sertifikovani predavač i pričaće vam o prednostima Swifta.

I Taxi Zrenjanin

Prijava na predavanje

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.

Pored predavanja u Startitu, u Zrenjaninu uskoro počinje prvi ˝Crossover˝-ov kurs programiranja

Trening centar u Zrenjaninu zvanično počinje sa radom 15.decembra, a ˝AATP Crossover˝ besplatni pripremni časovi kreću u subotu, 16.12.2017. Zrenjanin će na ovaj način, početkom rada Apple autorizovanog trening provajdera, moći da se pohvali da zaista ima kvalitetne uslove za obrazovanje, posebno kada je oblast IT-ja u pitanju. Pogledajte šta su o programskom jeziku Swift rekli treneri „Crossovera“ kao i jedan od polaznika koji je upravo završio obuku.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh