I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Politika

SVM ušao u koaliciju sa naprednjacima

Savez Vojvođanskih Mađara pristupio je vladajućoj većini u Zrenjaninu koju čine SNS, SPS-JS-PUPS, DSS, NS, SPO i Pokret Napred Banat. Potpredsednik Srpske napredne stranke Goran Knežević i predsednik Gradskog odbora SVM – a, Janoš Puškaš, potpisali su juče Sporazum o saradnji u Skupštini Grada Zrenjanina.

 Knezevic i Puskas

Puškaš i Knežević potpisuju sporazum o saradnji

Sporazum predviđa jedinstven nastup novih koalicionih partnera u Skupštini Grada i drugim organima na ostvarivanju važnih ciljeva poput realizacije Strategije razvoja Grada Zrenjanina, Usvajanje socijalnog budžeta grada za 2013. godinu, i razvojnih budžeta za 2014, 2015 i 2016. godinu. Kako je saopštila Srpska napredna stranka u Zrenjaninu, saradnja će se ogledati i u procesu racionalizacije gradske uprave, poboljšanju saradnje između grada i pokrajine, zaštitu ustavnih i zakonskih prava nacionalnih zajednica u Gradu Zrenjaninu, proporcionalnu zastupljenost nacionalnih manjina pri zapošljavanju, i održavanje spomenika kulture mađarske nacionalne manjine na teritoriji Zrenjanina.

PerSu marketi
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh