I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Crna Hronika

Svirepi ubica Tijane Jurić Zrenjaninac

Na Fejsbuk profilu Dragana Đurića (34) koji je priznao ubistvo petnaestogodišnje Tijane Jurić, navodi se da je rođen u Zrenjaninu.

500306_tijana-juric010814rasfoto-002_f

Đurić je rođen u Zrenjaninu, a kako navodi list Kurir „do 2001. godine živeo je u selu Aleksa Šantić, u blizini Bajmoka. Poslednje prebivalište mu je bilo u Surčinu, gde je živeo sa majkom, dok mu je otac preminuo, a ima i sestru. Komšije ga opisuju kao čoveka agresivne prirode“.

Radio je u jednoj mesari u Beogradu, gde ga je policija pronašla kako mirno seče meso.

PerSu marketi

dragan djuric

Njegova dosadašnja prestupništva vezuju se za krađe i razbojništva.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

dragan-djuric

On je, prema pisanjima Kurira, priznao da je devojčicu udario automobilom i da je ugurao u vozilo, te da je odvezao u neku njivu na strnjiku, ugasio motor i svetla.

Tokom vožnje Tijana se osvestila, s obzirom na to da je monstrum pre nego što je ubacio u kola po sopstvenom priznanju udario više puta šakom u glavu, a manje od deset puta, kako se on seća. Tako ošamućena i onemoćala samo je plakala i ponavljala: “ Pusti me! i Policija!

Kako je ubica u svom iskazu naveo, govorio joj je: „Smiri se. Rešićemo sve polako. Dok smislim kako ćemo i kuda ćemo“.

Međutim monstrum je izvukao s obe ruke iz vozila, kako je rekao, uhvatio je ispod pazuha, a onda je spustio na leđa na zemlju kod fara. Kaže da je tada primetio da je devojčica otekla u licu, ali ne zna da li je krvarila:

– Na mesečini sam video i da joj je usna bila otečena, rekao je ubica istražiteljima. Kaže da je ožedneo, pa se napio vode, posle čega je upalio farove na vozilu.

– Otkopčao sam joj pantalone i svukao ih zajedno sa gaćicama. Otimala se i ritala nogama. Ostala je u čarapama i grudnjaku. Obrisao sam je mojom majicom po genitalijama i svuda, priznao je monstrum i rekao da je potom silovao i zadavio duksericom koja joj je bila oko vrata.

Foto: Fejsbuk  Izvor: I love Zrenjanin, Kurir-info.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh