I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Svilene trepavice i negovani nokti – lako do holivudskog izgleda

Duge, guste i uvijene trepavice su san svake žene. Nadogradnja trepavica predstavlja idealno rešenje za uzbudljiv pogled koji će svi primetiti.

Nadogradnja trepavica

Nadogradnja trepavica

Svilene trepavice su potpuno nalik prirodnim i stavljaju se direktno na prirodnu dlaku. Kao i vlasi kose i trepavice imaju svoj prirodni ciklus i kada otpadne stara dlačica na njeno mesto izraste nova. Svilene trepavice se ne odvajaju sa prirodne dlake već otpadaju zajedno sa njom i zato je potrebno nadograditi novu svilenu trepavicu na novoizraslu prirodnu trepavicu. U proseku, potrebno je jednom mesečno popuniti ih.

Bjuti lajn 2

PerSu marketi

Vaše prirodne trepavice neće biti oštećene, maskara Vam više neće biti potrebna, jer svilene trepavice daju prirodan, a istovremeno i pravi holivudski izgled. Sa njima možete raditi svakodnevne aktivnosti, bez straha da će otpasti. Potrebno je samo da ih s vremena na vreme dopunite.

Bjuti lajn

Svaka moderna žena koja pazi na svoj izgled, pazi i na izgled svojih noktiju. Lepi i negovani prirodni nokti su odraz njene ženstvenosti. Trajni lak je odličan za nanošenje na prirodne nokte jer omogućava da Vaši prirodni nokti izgledaju lepo i negovano, a da pri tome ostanu neoštećeni.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U kozmetičkom salonu “Beauty Line” dobićete tretman BEZ TURPIJANJA prirodnog nokta, prirodan i glamurozan sjaj i boju koja traje 2 do 3 nedelje. Nakon tog vremena možete promeniti boju ili oblik nokta. Trajni lak se skida posebnom tečnošću, što omogućuje da Vaši prirodni nokti ostanu neoštećeni. Po istom principu možete produžiti ili ojačati svoje prirodne nokte koji se listaju i pucaju.

Posetite nas u ulici Koče Kolarova 21, radnim danom  9-15h i 17:30-20h i subotom  9-13h, pozovite broj 065/535-9220 ili posetite našu facebook stranicu i zakažite termin.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh