I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Svi na Korzo fest

Zrenjaninski Korzo fest 2012. održaće se u glavnoj gradskoj ulici Kralja Aleksandra i Karađorđevića, u periodu od 04. do 29. juna u organizaciji Udruženja “ Korzo fest“ i BID-a ( Zone unapređenog poslovanja Zrenjanina ).

 Programski sadržaji će se održavati u centru grada tokom večernjih časova, od 19 h do 22 h. Tokom četiri nedelje Korzo fest će se predstvaiti kroz muzičke, kulturno- umetničke, dramske, likovno-u umetničke i sportske programe kao i kroz književne večeri, psihološke radionice i dečije programe.

Ova manifestacija bila je povod za održavanje današnje konferencije za novinare u Gradskoj bašti gde su svoje utiske o njoj izneli pojedini učesnici i medijski pokrovitelji.

– Mi smo ove godine Korzo fest započeli još marta meseca gostovanjem Zijaha Sokolovića u Nardodnom pozorištu “ Toša Jovanović“ zatim jazz koncertom Jelene Kuljić i književnom večeri Vidosava Stevanovića a planiramo da on traje do kraja godine rekao je predsednik organizacionog odbora Marjan Romčević.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Ispred Narodnog muzeja pozitivne utiske o manifestaciji izneo je direktor Božidar Vorgić koji je rekao da je osnovni cilj oživkljavanje zamrlog grada i animacija ljudi da se izvuku iz svojih domova, kao i popravljanje urbane turističke slike.

– Čast mi je što sam bio tu prošle godine i što sa svojim bendom učestvujem i ove, kaže Aca Đerić, muzičar. On dodaje i da je prošle godine sve ispoštovano što je dogovoreno i da je učestvovalo oko 80 posto domaćih, zrenjaninskih učesnika a ove godine će ih biti još više.
Prisutnima se obratio i Bojan Šterling, PR glavnog medijskog pokrovitelja KTV Televizije.
 Zvanično otvaranje drugog Korzo festa zakazano je za 04. juni 2012. godine sa početkom u 19 časova u glavnoj ulici Kralja A I Karađorđevića, programima na svim lokacijama.
U slučaju lošeg vremena program predviđen za taj dan će biti otkazan i neće biti pomeren za sledeći dan a ukoliko bude više otkazivanja, sledećeg meseca će se održati oni programi koje budu odložili loši vremenski uslovi.
Tekst i fotografije : Maja Pandurov

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh