I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Zrenjanin u petak obeležava Svetski dan dece obolele od raka

Povodom obeležavanja Svetskog dana dece obolele od raka, u petak, 15. februara, Zrenjanin će petu godinu zaredom simboličnim programom pružiti podršku kampanji „I ja se borim“ Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Program će početi u 12 časova na platou ispred Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, a u njemu će učestvovati hor učenika prvih razreda Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“, Kolorino stvaralaštvo, Muzičko zabavište „Sanjalice“ Udruženja „Kolegijum“, Hor „Supernova“, Muzički Euterpa studio (MES), kao i mlađa i starija dečija grupa KUD „Đerđef“.

Deca i mladi našeg grada će svojim nastupom poslati poruku podrške i ljubavi malim herojima i njihovim porodicama:

I Taxi Zrenjanin

-Pozivamo sugrađane da se u što većem broju pridruže humanitarnom skupu na platou ispred Gradske narodne biblioteke, kako bismo i ove godine pokazali da smo solidarni i jednistveni u želji da stvorimo bolje uslove za lečenje naše dece. Svako od nas može postati deo NURDOR-ove priče i pomoći i to: slanjem SMS poruke na 1150, ubacivanjem priloga u donatorske kutije, kupovinom nekog od artikala sa NURDOR-ovog štanda ispred biblioteke ili kroz priključivanje volonterskoj mreži – ističu organizatori.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U ime lokalne samouprave, prisutnima će se obratiti pomoćnik gradonačelnika, Duško Radišić.

Foto: Nurdor Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh