I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Svetlana Đajić se vratila u SNS

Odbornica u Skupštini grada Zrenjanina Svetlana Đajić (51) pojavila se u odborničkoj grupi SNS, iako je pre tri dana potpisala pristupnicu za LSV.

Đajić je tada rekla da će na današnjoj sednici Skupštine zastupati interese „ligaša“.

Današnjoj sednici prisustvuje 65 od ukupno 67 odbornika, a skupštinsku većinu čini koalicija okupljena oko SNS i SPS sa 35 odbornika, računajući i Đajićevu. Ona je za Tanjug pre tri dana izjavila da je u Srpskoj naprednoj stranci već četiri godine, ali sada sebe tu ne pronalazi i zbog toga je rešila da pristupi LSV. Od sinoć kada se čulo za njeno vraćanje u staro jato Đajićeva nije želela da objašnjava zašto se predomislila.

PerSu marketi

Ostaće upamćeno da je ovo prvi takav slučaj u višestranačkom sistemu da se neko predomisli i vrati stranački dres preko noći. Pre početka današnje skupštine bilo je predviđeno da odbornici LSV daju svečanu izjavu pošto im je ovo prvi ulazak u skupštinsku salu posle konstituisanja gradske vlasti 5. jula, ali umesto toga usledila je pauza, jer je odbornik LSV Tibor Vaš u svoje ime i u ime odbornice Ildiko Bođo zatražio da zakletvu polažu na njihovom maternjem jeziku, mađarskom. Predsednik Skupštine Radovan Bulajić uvažio je taj zahtev i dao pauzu dok se ne pripremi svečana izjava na mađarskom jeziku. Za današnje zasedanje predviđen je dnevni red od 35 tačaka.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Izvor: B92

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh