I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Svečanom priredbom obeležen Dan Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ (FOTO)

U prepunoj sali Kulturnog centra Zrenjanin, učenici Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ i mališani obližnjeg istoimenog vrtića su i ove godine svečanom priredbom proslavili rođendan velikana našeg pesništva i ujedno obeležili Dan škole.

Prisutne roditelje, bake i deke, rodbinu i prijatelje u ime domaćina, pozdravila je direktorica OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, Tanja Rođenkov, koja se u svom obraćanju zahvalila članovima kolektiva ove prosvetne ustanove, koji svojim radom čine da deca prožive svoje detinjstvo na najlepši mogući način i da stasaju u dobre i prave ljude.

-Kao što je čika Jova živeo za mlade, pišući im pesme i vaspitajući ih kroz igru, tako se i mi svakodnevno trudimo da našu školu ne čine zidovi i tehnika, nego duhom zdravi, srećni i vedri učenici – istakla je direktorica.

I Taxi Zrenjanin

U bogatom i zanimljivom kulturno-umetničkom programu recitacijama, predstavom i pevanjem nastupili su mališani vrtića i učenici nižih i viših razreda Osnovne škole.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Sudeći prema gromoglasnim aplauzima, publika je u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanin uživala u nastupima svojih najbližih.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh