I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Svečano otvoreno 17. Republičko takmičenje u proizvodnji i preradi hrane

U Zrenjaninu je sinoć svečano otvoreno 17. Republičko takmičenje u proizvodnji i preradi hrane. Ovo takmičenje održava se u našem gradu prvi put nakon 20 godina.

Na svečanom otvaranju u Kulturnom centru pripremljen je raznovrstan prigodan kulturno – umetnički program.

– Smatram da je ovo takmičenje od velikog značaja za školstvo, preduzetništvo pa čak i grad Zrenjanin jer je ovo jedan od načina kako da usmerimo mlade ka zanatima i industriji koji se bave upravo preradom prehrambenih proizvoda, rekao je Jugoslav Bogdanović, direktor Hemijsko – prehrambene i tekstilne škole „Uroš Predić“ koja je domaćin ovog takmičenja.

Fordomanija

– Grad Zrenjanin je nakada bio jedan od lidera u prerađivačkoj i prehrambenoj industriji i naravno da je naš cilj da vratimo staru slavu, upravo zahvaljujući zalaganju učenika i škole „Uroš Predić“ koja je lider u dualnom obrazovanju, rekao je pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Takmičenje koje je okupilo preko 130 učesnika iz 31. škole u Srbiji, biće održano danas u Distributivno-rashladnom centru kompanije „Gomex“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh