I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Svečano otvaranje kupališne sezone na Peskari 29. juna

Manifestacija „Zrenjaninsko leto na Peskari 2018”, biće zvanično otvorena u petak 29. juna u 11 časova. U okviru ove manifestacije najavljeni su brojni događaji koji će se održavati tokom leta na popularnom zrenjaninskom moru, a već ovog petka svi zainteresovani moći će da vide akrobacije aviona, padobranski demo skok, vožnje skuterima i uživaju u performansima muzičkih i plesnih grupa.

Direktor „Turističke organizacije”, Zoran Ljubotina, rekao je da ova organizacija želi da promoviše Peskaru u najboljem svetlu i da će ona sada uz novu plažu, mobilijar i terene moći da primi i 10.000 posetilaca.

– Napravili smo sporazum sa avio klubom, plesnim grupama, a svečano će manifestaciju otvoriti padobranac koji će sa specijalnim padobranom sleteti u vodu. Spremni su voditelji, di-džej, muzičke grupe, ali i škola vožnje skutera na vodi. Želimo da se svi posetioci Peskare lepo provedu i dočekaju jesen u najboljem svetlu – izjavio je Zoran Ljubotina.

PerSu marketi

Direktor JP „Gradska stambena agencija” Radiša Dupljanović takođe je uputio poziv sugrađanima da posete Peskaru, rekavši i da je na tom kupalištu mnogo toga urađeno.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Potrudili smo se da Peskara izgleda svetski, proširili smo plažu, obezbedili nove sadržaje, a novina je i u tome što je kupalište otvoreno od 10 do 20 časova, kada će biti angažovani spasioci – rekao je Dupljanović.

Generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, Vukosava Đapić Atanacković, rekla je da će u petak i subotu zrenjaninski sportisti učestvovati u vožnji skutera i najavila da će u julu na Peskari biti organizovan bič-volej turnir.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh