I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Svečano obeležen dan Mesne zajednice Centar

Prigodnim kulturno umetničkim programom obeležen je dan MZ „Centar“.

Mesna zajednica Centar osnovana je 1960.godine.Sedište mesne zajednice smešteno je u samom centru Zrenjanina, na Trgu Doktora Zorana Đinđića. Teritorijalno obuhvata tek jedan kvadratni kilometar, a broj stanovnika koji živi tu je oko 2500. Ipak, to je deo grada koji je najživlji. Tu su smeštene gotovo sve institucije, od okružne i gradske uprave, preko sedišta brojnih preudzeća, i uprave policije, verskih objekata, do svih ustanova kulture i najvećeg broja škola u Zrenjaninu. Tu je i sportsko srce grada, stadion i Kristalna dvorana, kao i hala Medison. Centar je tako mesna zajednica svih Zrenjaninaca – rekao je Vojislav Arsenov predsednik saveta ove Mesne zajednice obraćajući se gostima.

Savet mesne zajednice Centar na čelu sa Vojislavom Arsenovim broji devet članova koji su raspoloženi da sa sugrađanima podele i pomognu im u rešavanju problema koje imaju, da zajedno sa svojim komšijama unaprede život stanovnika centra grada. U tome imaju i podršku gradske uprave.

I Taxi Zrenjanin

Ovom  prilikom  uručena su priznanja učenicima generacije (generacija 2016.) iz dveju osnovnih škola sa teritorije ove mesne zajednice (OŠ Sonja Marinković  i  OŠ Vuk Karadžić), Simoni Josimović i Bojanu Momirskom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Simona Josimović

Bojan Momirski

U muzčkom delu programa nastupila su deca iz vrtića „Dečija radost“, đaci OŠ Sonja Marinković, rep trio „Roker ćurke“, učenice Muzičke škole „Josif Marinković“ sestre Ema i Ana Nađ, KUD Đerđef  i  hor Supernova.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh