I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Svečani prijem za đake generacije i dobitnike Vukovih diploma OŠ „Servo Mihalj“

Savet Mesne zajednice Mužlja svake godine organizuje svečani prijem za učenike generacije i dobitnike Vukovih diploma Osnovne škole „Servo Mihalj”, čestitajući im tako na zasluženim uspesima koji su postignuti zahvaljujući dugogodišnjem marljivom učenju.

Za đaka generacije proglašeni su Aleks Senji i Valentin Šarnjai, dok je Atila Šera dobio priznanje za sportistu generacije.

Fordomanija

Vukovu diplomu su dobili Laura Laslo, Marija Pajčić, Lana Lončarski, Marko Đukić, David Melar, Martin Tot i Vilmoš Kopi.

Oni su najpre izrazili zahvalnost Savetu MZ na pozivu, a zatim su još jednom zahvalili svojim roditeljima, nastavnicima i prijateljima na pruženom znanju, podršci i strpljenju i dodali da će se truditi da kako njih, tako i celu zajednicu i dalje učine veoma ponosnim.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Učenici su se u prethodnom periodu uspešno upisali u željene srednje škole i sa velikim nestrpljenjem očekuju nove izazove.

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh