I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Sve učionice u OŠ „Đura Jakšić“ biće od jeseni digitalizovane

Vlada Republike Srbije posredstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, započela je prethodne školske godine projekat digitalizacije nastave „2000 digitalnih učionica“. Projekat podrazumeva uvođenje i korišćenje modernih obrazovnih materijala u nastavnom procesu.

Ove godine, u nastavku projekta, odabrano je pet stotina škola kojima će Ministarstvo prosvete i Vlada Republike obezbediti digitalne učionice za đake prvog, drugog, petog i šestog razreda. Među odabranim školama je i zrenjaninska Osnovna škola „Đura Jakšić“.

-Zadovoljstvo nam je što smo ostvarili veoma uspešnu saradnju sa proizvodnom kompanijom „Modital“ koja posluje u okviru poznatog italijanskog brenda i proizvođača čarapa „Pompea“. U našoj zemlji koja je treća po izvozu čarapa u svetu, ova kompanija, neprestano šireći i unapređujući svoje poslovanje, postaje lider, istakla je Svetlana Bačulov, bibliotekar OŠ Đura Jakšić.

Učenici, nastavni kadar i direktor kompanije "Modital" Ivan Stojanović

Fordomanija

U cilju modernizacije nastavnog procesa, kompanija „Modital“ poklonila je školi trinaest laserskih štampača, čime će rad nastavnika, uz postojeću digitalnu opremu, biti adekvatno upotpunjen i olakšan.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zahvaljujući Ministarstvu prosvete i kompaniji „Pompea“ sve učionice u školi biće od sledeće godine digitalizovane i opremljene laserskim štampačima, što će u velikoj meri doprineti da kvalitet nastave u toj školi bude na visokom nivou.

Foto: OŠ Đura Jakšić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh