I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

SVE MERE sprovedene u Zrenjaninu od početka vanrednog stanja

U skladu sa odlukom o uvođenju vanrednog stanja Vlade Srbije, Gradski štab za vanredne situacije u prethodnim danima je donosio mere i pravila rada objekata, kretanja građana i saobraćanje javnog prevoza.

Sve mere i odluke sprovedene na teritoriji Grada Zrenjanina:

16. MART

Otvoreni kol-centri Gradske uprave, Doma zdravlja, Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin

I Taxi Zrenjanin

17. MART

Uveden broj inspekcijskih službi za prijavu nepravilnosti
Građani sve uočene nepravilnosti na području Srednjobanatskog upravnog okruga mogu da prijave na broj 066/866-0-609 svakog dana od 8.00 do 20.00 časova.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

19. MART

Obustavljen rad sa strankama u Gradskoj upravi
Do prestanka vanrednog stanja obustavljen rad sa strankama putem neposrednog kontakta. Komunikacija se obavlja telefonski i preko interneta.

20. MART

Poljoprivrednicima dozvoljeno kretanje tokom policijskog časa
Poljoprivrednici koji moraju da primene agrotehničke mere u vreme kada je zabranjeno kretanje, od 17 do 5 sati ujutru, mogu da odrade neophodan posao uz posebnu dozvolu.

22. MART

Boravak građana na otvorenom, rad objekata
Zabranjen rad svih objekata i lokala unutar tržnih centara izuzev samoposluga, prodavnica hrane i apoteka. Zabranjen boravak u svim parkovima i javnim površinama namenjenim za rekreaciju i sport. U zatvorenom prostoru ne može boraviti više od 5 osoba. Ugostiteljima se zabranjuje da svoju delatnost vrše u samom objektu ili u bašti ugostiteljskog objekta. Građanin može da kupi hranu i piće „za poneti“. Ugostiteljima omogućeno da uspostave dostavnu službu. Obustavljen javni gradski i prigradski saobraćaj.

23. MART

Izmenjeno radno vreme pijaca i prakirališta
Za pijace i parkirališta u gradu uveden izmenjeni režim rada. Odluka se odnosi na Centralnu i pijace na Bagljašu i u Jug Bogdanovoj, kao i na sva javna parkirališta.

25. MART

Paketi pomoći za najugroženije penzionere
Gradska uprava Zrenjanin saopštila je sugrađanima-penzionerima koji imaju primanja manja od 30 hiljada dinara mesečno, da će isporuka paketa pomoći u osnovnim namirnicama početi sledeće nedelje.

Penzije podiže Komunalna milicija
Nakon više desetina upućenih poziva Gradskom kol-centru-od strane najstarijih sugrađana kojima imaju potrebu da im neko iz banke podigne penziju, Komunalna milicija u Zrenjaninu otpočela je da obilazi penzionere. Pripadnici Komunalne milicije obavljaće ovo zaduženje onoliko koliko to bude potrebno.

26. MART

Otvoren Centar za respiratorne inspekcije
U Domu zdravlja “Dr Boško Vrebalov” počeo je da radi Centar za respiratorne infekcije. Radno vreme Centra će biti svakog radnog rada od 7 – 18h. Centar se nalazi u prostorijama ambulante Zeleno polje u Zrenjaninu.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh