I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Svaki Zrenjaninac posetio I love Zrenjanin

Ukoliko posećenost portala I love Zrenjanin posmatramo statistički  –  gledajući zvaničan izveštaj Google analytics-a  i broj stanovnika Zrenjanina po poslednjem popisu iz 2011.godine, to bi izgledalo ovako :

 24. jul – 23. Avgust  Google Analytics

82.338 poseta

2011.god  Popis stanovništva – Rep. Zavod za statistiku

I Taxi Zrenjanin

75.743 stanovnika

Prema ovome,u proseku svaki građanin posetio je gradski internet portal u okviru jednog meseca i informisao se o svim aktuelnim zbivanjima.Tu se još naravno nalazi i statistika unikatnik poseta odnosno 36.309 različitih računara koji su na svojim monitorima gledali naše sadržaje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dokazali smo da ovaj grad živi, bez obzira na njegovu privrednu razvijenost, ekonomsku moć i zahvaljujući brojnim komentarima na Fejsbuk i Twitter mrežama potvrdili da ZRENJANINCI VOLE SVOJ GRAD.

Za nepunih godinu dana uspeli smo da se pozicioniramo kao medij koji ima veliku moć u brzini objavljivanja informacija i čistu slobodu u otvorenom iskazivanju mišljenja.

Novinarska redakcija portala I loveZrenjanin radi 24časa, 7 dana u nedelji, 30/31 dan mesečno. Utemeljili smo poziciju na Fejsbuk stranici sa 19.483 fana(zaključno sa današnjim danom), 1179 pratilaca na Twitteru a pozicije temeljimo i na mrežama Pinterest, Foursquare  i ostalim, što govori o snažnoj i razvijenoj svesti o socijalnim mrežama koje su budućnost u prenosu pisane, foto ili video informacije.

Po prvi put naši ljudi koji žive u inostranstvu imaju realnu informaciju o tome šta se dešava u njihovom rodnom gradu. Klijenti pružaju ruku jer sve informacije o njima ostaju trajno na portalu, i ne traju koliko jedne štampane novine uz lak dolazak do reklamiranih informacija zahvaljujući odličnom indeksiranju od strane najposećenijeg pretraživača na svetu Google.

Uspeh je reč kojom nismo opčinjeni. Sasvim je dovoljno je to što smo ponosni na naš rad i na sve vas koji ste svakog dana uz portal.

Napomena: Svi podatci o posećenosti su transparentni i mogu se dobiti na zahtev slanjem maila na adresu : ilovezrenajnin@gmail.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh