I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

SuPersu kviz – počela 6. sezona

Počela je 6. sezona  SuPersu kviza, takmičenja iz opšte kulture i znanja školskog gradiva namenjenog učenicima od 5. do 8. razreda osnovnih škola grada Zrenjanina i okolnih naseljenih mesta.

Ove godine u kvizu  se takmiči 21 ekipa iz 16 škola iz Zrenjanina i okoline. Uprvom krugu takmičile su se OŠ Žarko Zrenjanin – Zrenjanin, OŠ Bratstvo – Aradac, OŠ 2.oktobar  – Zrenjanin, OŠ Branko Ćopić – Lukićevo,
OŠ J.J.Zmaj – Zrenjanin, OŠ Uroš Predić – Orlovat, OŠ Petar Perović Njegoš – Zrenjanin, OŠ Sveti Sava Žitište, OŠ Jovan Dučić – Klek i OŠ Đura Jakšić  – Zrenjanin.

Za regularnost kviza zadužen je stručni žiri u sastavu: profesor istorije i predsednik žirija- Rako Tomović, profesor biologije i član žirija- Ivana Sabo, programski direktor Kulturnog centra Zrenjanina i član žirija – Vladimir Đurić.

Takmičenja se održavaju i 12. i 19. maja u velikoj sali Kulturnog centra. I ovog puta na kraju slede vredne nagrade za tri pobedničke ekipe: za osvojeno I mesto – Letovanje/more, za osvojeno II mesto – Vikend u Akvaparku u Jagodini, za osvojeno III mesto – Izlet u Akvapark Petrolend u Bačkom Petrovcu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Prijatelji kviza i darodavci vrednih nagrada za sve učesnike:
Persu marketi, Mrkšićevi Salaši, Mlekara Zott, Knjižara Birooprema, Kraljeva voda, Akvapark Petrolend Bački Petrovac, Akvapark Jagodina

Ljiljana Večanski

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh