I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

„Supersu“ kviz – najuspešnije ekipe iz OŠ „2. Oktobar“ i „Jovan Jovanović Zmaj“

Završena je 7. sezona dečijeg kviza „Supersu“ u kom je učestvovalo 25 ekipa iz 18 osnovnih škola iz Zrenjanina i okolnih mesta.

U velikom finalu su se takmičile ekipe zrenjaninske OŠ „2. oktobar“ (dve ekipe) čiji je mentor nastavnik Dušan Novakov i ekipa OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ (Zrenjanin) čija je mentorka nastavnica Sonja Dunai.

Prvo mesto i nagradno putovanje u vidu letovanja osvojila je ekipa broj dva OŠ „2. oktobar“, drugo, prva ekipa iste škole koja će provesti vikend u Akvaparku Jagodina a treće mesto ekipa OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ koja je nagrađena jednodnevnim izletom u Akvapark Petrolend u Bačkom Petrovcu.

I Taxi Zrenjanin

Ove godine stručni žiri je pored takmičara ocenjivao i publiku, odnosno navijače. Najkreativniji u izražavanju podrške svojim drugarima bili su učenici Osnovne škole „Dositej Obradović“ iz Farkaždina, na čelu sa mentorkom Sofijom Grujić, a Persu marketi su se pobrinuli da OŠ iz Farkaždina kao nagradu dobije štampač.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kviz je pokrenut sa idejom da se kroz druženje i upoznavanje proveri znanje iz opšte kulture i školskog gradiva od 5. do 8. razreda. Svi takmičari nagrađeni su prigodnim poklonima sponzora.

Članovi kviz žirija bili su: Rako Tomović – profesor istorije koji je i predsednik žirija, Ivana Sabo – profesorka biologije i Vladimir Đurić – pomoćnik direktora i rukovodilac programske službe Kulturnog centra Zrenjanina.

foto: arhiv

Kviz je urađen u produkciji Kulturnog centra Zrenjanina a pod generalnim pokroviteljstvom Trgovačkog lanca PerSu. Jednako značajni pokrovitelji i prijatelji “SuPersu” kviza su: “Akvapark Jagodina”, “Akvapark Petrolend” – Bački Petrovac, “Mrkšićevi salaši”, Mlekara “Zott”, Knjižara “Birooprema” i “Kraljeva voda”

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh