I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Supermarket IDEA i poslovni kompleks u Miletićevoj do kraja novembra

Poslovni objekat na uglu ulica Tomićeve i Miletićeve koji je podignut na mestu nekadašnje livnice „Radijator“ trebao bi da bude završen do kraja oktobra, potvrdio je danas predstavnik investititorske firme „Braća Ilić“ iz Bačke Palanke.

idea-mileticeva  
U ovaj objekat useliće se maloprodaja trgovinskog lanca IDEA, a procena je da bi potrošačima mogla da bude dostupna već krajem novembra.

– Trenutno gradimo poslovni objekat na jednoj polovini parcele, bruto površine 2100 kvadrata, u okviru kojih će biti 130 parking mesta. Objekat je rađen po svim novim standardima uključujući energetsku efikasnost. U drugom delu parcele, na proleće ćemo otpočeti gradnju stambenih jedinica ukupne površine od 8 do 9000 kvadrata spratnosti P + 3, rekao je predstavnik investitora Branislav Ilić.

idea-mileticeva4
Gradilište su danas obišli gradonačelnik Čedomir Janjić i njegov zamenik Saša Santovac, koji su istakli zadovoljstvo zbog činjenice da se objekat gradi u Zrenjaninu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

– Ne mogu da sakrijem zadovoljstvo što su investitori zainteresovani da grade ovakve ili slične objekte u Zrenjaninu, i što ovako renomirani trgovinski lanci imaju želju da dođu u naš grad. Još više me raduje to što imamo investitore koji su zainteresovani da ovde grade stanove, i očigledno je da Zrenjanin postaje mnogo interesantan grad, istakao je Janjić nakon obilaska.

idea-mileticeva1

idea-mileticeva2

idea-mileticeva3
Radove izvodi firma „Eko gradnja“ iz Melenaca.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh