I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Sudbina „Vojvodinaputa“ na sudu 25. oktobra

Sudija Privrednog suda u Zrenjaninu Milan Pajtašev danas je zakazao za 25. oktobar u tom sudu ročište o izmenjenom planu reorganizacije putarskog preduzeća „Vojvodinaput“.

vojvodinaput

O unapred pripremljenom planu reorganizacije tog preduzeća, koji je ranije usvojila Skupština akcionara, odlučivalo se i juna ove godine, ali on nije usvojen jer nije bilo dovoljno glasova poverilaca.

Taj plan reorganizacije je, pored plana i predloga mera za finansijsku konsolidaciju za namirenje potraživanja, kao i za otpust duga poverilaca, podrazumevao i otpuštanje 87 radnika.

PerSu marketi

Radnici koji su prisustvovali ročištu, tim planom nisu bili zadovoljni, a kako su naveli, „Vojvodinaput“ je u teškoj situaciji zbog nemarnosti vlasnika, lošeg rukovodstva i menadžmenta.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Preduzeće „Vojvodinaput“ je u sastavu kompanije „Dunav grupa putevi“, vlasnika Dušana Borovice.

Firma je početkom godine izbegla stečaj jer je jedan od poverilaca, koji je i podneo zahtev za pokretanje stečaja, dan pre ročišta izvestio Privredni sud o izmirenju obaveza „Vojvodinaputa“ i odustajanju od tog zahteva.

Izvor : Beta

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh