I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Studentski dom za 880-1430 dinara mesečno

Brucoši u Srbiji od danas do polovine septembra mogu da konkurišu za smeštaj u studentskim domovima među kojima je i zrenjaninski dom “Mihajlo Predić Dr Miša” u kojem ima 208 mesta. Od 15. septembra do 31.oktobra biće otvoren konkurs za studente ostalih godina. Iako svake godine vlada veliko interesovanje studenata, mnogi od njih ostanu bez ovog vida najpovoljnijeg i najpraktičnijeg rešenja za smeštaj.

Studentski dom u Zrenjaninu ima 60 trokrevetnih i 7 četvorokrevetnih soba a studentima su na raspolaganju dve čitaonice, studentski klub, sala za rekreaciju sa teretanom, kantina i košarkaški teren sa rasvetom.

Dokumentacija neophodna za prijavljivanje podrazumeva prijavu za konkurs, uverenje o upisu prve godine – po prvi put na teret budžeta, overene kopije svedočanstava za sve razrede srednje škole, uverenje o prihodima po članu porodice studenta, od 1. januara do 30. juna 2012.(obrazac se može preuzeti sa sajta Studentskog centra Novi Sad).

Cene studentskog smeštaja kreću se od 880 do 1430 dinara mesečno, zavisno od kategorije doma, dok ishrana u menzi studentskog doma, takođe na mesečnom nivou, iznosi oko 4000 dinara. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh