I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Studentska razmena preko „Winter exchange“ projekta

Međunarodna studentska organizacija AIESEC u saradnji sa Kancelarijom za mlade Zrenjanin održaće 20. decembra 2012. u 18h na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin”  prezentaciju praksi i studentskih razmena u inostranstvu u okviru „Winter Exchange“ projekta.

students

Internacionalna razmena predstavlja najintenzivnije iskustvo učenja, mogućnost sopstvenog razvoja i sticanja novih poznanstva preko globalne mreže kontakata. Volontirajući u nevladinim organizacijama utiče se pozitivno na društvo na internacionalnom nivou. Svake godine preko 20.000 mladih ljudi, širom sveta, iskoristi šansu da ode na razmenu preko AIESEC-a u jednu od 113 svetskih zemalja.

Odlaskom na stručnu praksu, AIESEC omogućava studentima završnih godina studija i na masteru, da radom u nekoj internacionalnoj kompaniji primene teorijsko znanje sa fakulteta i načine prve korake u svom profesionalnom životu.

I Taxi Zrenjanin

Više informacija o programima preko adresa www.aiesec.org.rs i u http://www.facebook.com/groups/GrupaZaInformacijeORazmenamaIPraksama/

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh