I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Studenti FAM – a pokazali humanost

Studenti – davaoci krvi i volonteri su ljudi velikog srca i duše. Kontinuirana edukacija i informisanje, podizanje svesti građana o važnosti dobrovoljnog davanja krvi, jedini je način za postizanje željenog cilja – da pacijent ne čeka krv, već da krv čeka pacijenta.

Upravo na edukaciji studenata u tom pravcu rade na Fakultetu za menadžment FAM, konsultativni centar Zrenjanin, a rezultati su se mogli videti u Velikoj sali Crvenog krsta Zrenjanin, gde je održana akcija dobrovoljnog davanja krvi. Akciji se odazvao 41 davalac, a među njima su po prvi put organizovano bili i studenti FAM – a.

– Studenti Fakulteta za menadžment Sremski Karlovci, konsultativnog centra u Zrenjaninu, pokazali su još jednom veliku humanost, a očekujem da će se sledećoj akciji dobrovoljnog davanja krvi odazvati jos veći broj – rekla je Jasmina Poštin, koordinator konsultativnog centra FAM – a u Zrenjaninu.

I Taxi Zrenjanin

Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih akcija, u koje su uključeni studenti FAM – a.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kao koordinator sam jako ponosna na naše studente, koji se uvek odazovu humanitarnim akcijama. Nedavno smo pravili veliki koncert za Mašu Artiko, zatim smo učestvovali i pobedili u Zrenjaninu na humanitarnom turniru „Igraj za 16“, donirali vrtiću Leptirić igračke i edukativna sredstva, imamo sada i dobrovoljne davaoce krvi… Trudićemo se da nastavimo u tom smeru. Naši studenti su prvenstveno dobri ljudi, a potom i studenti – dodala je Jasmina Poštin.

Naredna akcija dobrovoljnog davanja krvi će biti održana 12. juna u prostorijama Crvenog krsta Zrenjanin, Zmaj Jovina 1 a. Budite humani, darujte krv, ulepšajte dan sebi i drugima!

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh