I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Akademija Bambi dominirala na turniru Save Miloševića, slavlje i u Apatinu

Akademija Bambi je osvojila dva prva mesta i bronzu na odlično organizovanom međunarodnom fudbalskom turniru u Etno selu Stanišić, na kome je učestvovalo oko 150 ekipa. Pored toga, „bambijevci“ su se radovali i na turniru u Apatinu.

Akademija Bambi je osvojila dva prva mesta i jedno treće na odlično organizovanom međunarodnom fudbalskom turniru u Etno selu Stanišić na kome je učestvovalo oko 150 ekipa. Turnir stopama Save Miloševića doneo je veliku radost dečacima naše akademije, koji su sa još više volje i elena došli na naredni trening, jer je samo dobar rad put do uspeha!

 

PerSu marketi

Akademija Bambi (generacija 2009.) osvojila je prvo mesto na fenomenalno organizovanom turniru Stopama Save Miloševića u Etno selu Stanišić. „Bambijevci“ su posle dva dana odličnih igara u finalu savladali domaćina, Zenit iz Bijeljine rezulatom 4:0.

PRVO MESTO U BIJELjINI

Akademija Bambi (generacija 2010.) osvojila je prvo mesto u Bijeljini i krenula stopama Save Miloševića. Sjajan ambijent je prijao igračima trenera Aleksandra Tomića da uživaju u fudbalu na odlično organizovanom turniru.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Generacija 2011 je osvojila bronzu u Bijeljini

I NAJMLAĐI STIGLI DO MEDALjE

Akademija Bambi (generacija 2011.) osvojila je treće mesto na turniru „Stopama Save Miloševića“ u Bijeljini. Učenici trenera Roberta Kiša bili su sjajni i zasluženo osvojili treće mesto i bronzane medalje.

SEDAM POBEDA DO ZLATA

Akademija Bambi (generacija 2006.) osvojila je prvo mesto na 10. međunarodnom fudbalskom turniru u Apatinu. Izabranici trenera Vladimira Narančića ostvarili su svih 7 pobeda! Posle četiri pobede u grupi nastavili su i istom ritmu i u završnici gde su savladali Spektar 3:0, Segedin 3:1 i u finalu Sporto 1:0.

 ŠAMPIONSKI PLES U APATINU

Akademija Bambi (generacija 2007.) je osvojila ubedljivo prvo mesto na 10. međunarodnom fudbalskom turniru u Apatinu. Izabranici trenera Jovana Blažića ostvarili su 6 pobeda uz gol razliku 20:0.

Posle tri pobede u grupi nastavili su i istom ritmu i u završnici gde su savladali Bajšu 4:0, Hiroš iz Kečkemeta 2:0 i u finalu Hajduk 3:0.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh