I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Još jedno dobročinstvo stolara Mileta – nova kuća za devetočlanu porodicu Živkov

Kuću devetočlane porodice Živkov iz Taraša uništio je požar koji se dogodio u ranim jutarnjim časovima 25. novembra. Na sreću, niko nije povređen, a porodicu je u svoj dom primio njihov komšija koji se i sam stara o petoro dece i lošeg je materijalnog stanja.

Dobročinitelj iz Beočina Milorad Jurković, poznatiji kao Mile stolar, odlučio je da se uključi u akciju pomoći porodici Živkov, što je rezultiralo prikupljanjem 5.000 evra, koliko košta jedna dobro očuvana kuća u Tarašu.

foto: facebook.com/StolarMileRakovac/

– Bili smo tamo, odneli hranu, odeću, sada je stigao i šporet i sve ono što je potrebno za prvu pomoć jer su ljudi ostali bez ičega. Njih je primio čovek sa petoro dece koji ni sam nije u zavidnoj situaciji, pa smo rešili i njemu da pomognemo i ono što smo doneli, podeljeno je svima. Preko puta njihove, prodavala se mnogo bolja kuća za 6000, a na samom početku firma u kojoj radi Miodrag Živkov je dala kaparu od 1.000 evra. Mi smo uspeli da prikupimo još preostalih 5000 evra. Postojao je određeni zastoj zbog papirologije, ali angažovali smo advokata, sve je pravno pregledano, papiri koji su se čekali,  poslati su, i trebalo bi uskoro sve da se reši – izjavio je Milorad Jurković.

I Taxi Zrenjanin

Ovaj dobročinitelj velikog srca više puta je pomagao mališanima i njihovim porodicama u Zrenjaninu i okolnim mestima. I danas se pamte njegovi podvizi u vrtiću Zvončica, stolice za hranjenje za trojke iz Orlovata i mnogi drugi…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh