I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Dobre Vesti našeg grada

Stiže nadstrešnica

Ozbiljan i veliki problem stanovnika zrenjaninskog naselja Bagljaš biće rešen današnjim potpisivanjem ugovora o izgradnji nadstrešnice i uređenju pijace od strane direktora JKP „Pijace i parkinzi“ Borivoja Doroslovačkog i Riste Miloševića, izvođača radova, predstavnika novosadske firme „Omega“.

– Na početku smo jednog lepog projekta za koji je iz budžeta grada izdvojeno 21 milion dinara. Predviđeno je da radovi počnu za dve nedelje i da budu završeni do kraja maja meseca, kaže direktor Borivoj Doroslovački.

Zahvaljujući postavljanju nadstrešnice biće rešen problem šatorskih krila kojima su se do sada štitili od loših vremenskih uslova i jakog sunca trgovci na ovoj pijaci. Naselje Bagljaš ima preko 6500 domaćinstava i ljudi pretežno žive u stanovima. Na otvorenoj pijaci ima 82 tezge dok je broj na mlečnoj nešto manji, ima ih oko 33 i to sve na 550 metara kvadratnih.

Oduševljenje zbog toga što će im se poboljšati uslovi rada ne kriju ni prodavci na pijaci koje smo obišli neposredno nakon potisivanja ugovora.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

– Ako krenu da rade svaka im čast. Nije problem ni da nas izmeste, samo nek završe bar do jeseni. Nekako ćemo se snaći, samo da konačno budemo pod krovom kaže Slavko Milošević, trgovac.

Predviđeno je da za vreme izvođenja radova pijaca bude privremeno premeštena na parking iza nje a po završetku će se kako najvaljuje direktor JKP „Pijace i parkinzi“ preći i na drugu fazu, rešavanje problema mlečne pijace.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh