I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Miloš Trošić novi stipendista ZREPOK-a

Udruženje „Zrenjaninski poslovni krug” nagradilo je Miloša Trošića  stipendijom u ukupnom godišnjem iznosu od 120.000 dinara koji će se isplatiti u 12 jednakih mesečnih rata.

Kocalka Trosic

Novi stipendista  praksu u okviru projekta „Letnja stručna praksa 2017” obavljao je u  kompaniji „Gomeks”, a bavio se razvojem softvera za prijem i kategorisanje žalbi. Nakon završene prakse,  ocene projektnih radova i izbora najboljeg studenta, u prostorijama „Zrenjaninskog poslovnog kruga” upriličeno je svečano potpisivanje ugovora.

. Poslovno udruženje „ZREPOK”, Milošu je obezbedilo stipendiju u godišnjem iznosu od 120.000 dinara.  On je ovom prilikom naglasio da mu ova nagrada mnogo znači, kao i samo iskustvo stečeno radom u kompaniji „Gomeks”.

PerSu marketi

Osim pobednika, koji je nakon ovog projekta i zaposlen u kompaniji u kojoj je obavljao praksu, i drugi studenti ističu koliko im je značilo ovakvo iskustvo. Deo njih je i nakon završetka ovog projekta, angažovano honorarno u firmama u kojima su radili praksu, a ima i onih kojima je ovaj projekat obezbedio stalan radni odnos.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Članovi ZREPOK-a su izuzetno zadovoljni što je i ove godine realizovan projekat „Letnja stručna praksa” i naglasili su da je izuzetno značajno to što se projekat proširuje i na firme koje nisu u sastavu „ZREPOK-a”, konkretno, projektu su se pridružile kompanije članice
udruženja „Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina”.

Na današnjem događaju nosioci projekta „Letnje stručne prakse”, „ZREPOK” i Tehnički fakultet potvrdili su da će se ovaj projekat sigurno nastaviti i u budućnosti.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh