I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Stendap komedija „Šifra F40.01“ Neše Bridžisa pred Zrenjanincima 15.oktobra

Veče jednog od najpoznatijih i najpopularnijih komičara ovog žanra na našim prostorima Nenada Danilovića poznatijeg kao Neša Bridžis na programu je u petak 15. oktobra  na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u 20 časova.

Svestrani Neša će se publici predstaviti komedijom pod imenom „Šifra 40.01“

„Strah, prastari neprijatelj čoveka, koliko nas gura napred i ukazuje na potencijalnu opasnost za koju moramo biti spremni, tako nas i blokira i parališe ako se predugo zadrži u nama. Neša nam kroz ovu predstavu ukazuje na razliku između realnog i nerealnog straha kroz lična iskustva, satirično iz prve ruke, objašnjava prevazilaženje raznoraznih životnih situacija u kojima se i sam našao. Predstava „F40.o1“ je zapravo Nešina dijagnoza, a koja je vaša dijagnoza saznajte dolaskom na predstavu, gde će upravo Neša pokušati da razbije strahove i učiniti da na njih gledate iz jednog potpuno novog ugla i da sa predstave odetete sa totalno drugačijim pogledom na strah…“

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od 1. oktobra, svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 700 dinara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pesmom Ej, Riki Martine. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 8 sati teksta sa kojim neizmenično nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je oko 1.500 profesionalnih nastupa.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh