I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Stefan Padrov prošlog vikenda peške prešao 216 kilometara (VIDEO)

Stefan Padrov 22 godišnji mladić iz Elemira, proteklog vikenda uradio je human i neobičan gest.

Uspešno je peške prevalio put dug  216 kilometara od svog mesta do manastira Tumane. Na ovaj korak se odlučio kako bi promovisao humanitarnu akciju kojom se prikuplja pomoć za blizance Saru i Andreja.

– Na ovaj korak sam se odlučio zato jer i dan danas našu decu, kad kažem našu, mislim generalno na svu decu ove države, lečimo slanjem SMS poruka. Ako sam ovim gestom uticao makar i na 10 ljudi da SMS-om podrže moj trud, samtram da sam uradio dobro. Takođe i lično sam već duže vreme hteo da posetim manastir Tumane.

PerSu marketi

Vremenske prilike tokom prošlog vikenda više su ličile na novembarske nego julske. To mi je otežavalo put, većinom sam bio mokar do gole kože ali ništa mi to nije teško palo. Ako je Bog na ovaj način hteo da me stavi na iskušenja tim bolje i zahvalan sam na tome – u nekoliko rečenica Stefan opisuje svoje putovanje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Lečenje blizanaca Sare i Andreje možete pomoći slanjem poruke 391 na broj 3030 . Ovu kao i svu ostalu decu smtrama našom odgovornošću i obavezom da im pomognemo  – kaže Stefan koji je već najavio sledeći sličan korak kada će prikupljati pomoć za decu sa Kosova. Više detalja o celom putovanju ovaj plemeniti mladić rekao nam je tokom intervjua neposredno pred povratak u Elemir.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh