I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Stefan Padrov pešači 216 kilometara za blizance Saru i Andreja (FOTO)

Stefan Padrov 22 godišnji mladić iz Elemira, sinoć tačno u ponoć je krenuo peške na put dug oko 216 kilometara od svog mesta do manastira Tumane.

Na ovaj korak se odlučio kako bi promovisao humanitarnu akciju kojom se prikuplja pomoć za blizance Saru i Andreja.  – To dvoje dece ni ne poznajem, preko društvenih mreža sam video apel koji je za pomoć uputio naš proslavljeni odbojkaš Vladimir Grbić i rešio sam da na ovaj način pozovem ljude da im pomognu slanjem SMS poruka. Ovim putem apelujem na sve ljude da slanjem poruke 391 na broj 3030 pomognu lečenje ovo dvoje dece – kaže Stefan.

Sara i Andrej su blizanci koji boluju od cerebralne paralize. Sav trud roditelja i trud terapeuta je usmeren na to da jednog dana Andrej i Sara prohodaju i budu što samostalniji, za šta im je potrebna materijalna pomoć od svih dobrih ljudi.

PerSu marketi

Stefan Padrov je vozač u NIS – u, u slobodno vreme bavi se poljoprivredom, a ni konobarenje mu nije strano

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Stefanova ruta dugačka je 216 kilometara

Kako je protekao prvi dan pešačenja? – Iskreno ni ja kao ni većina ljudi, danas nije očekivala ovakvo vreme. Do Farkaždina sam bio potpuno mokar pa mi je brat doneo kompletnu presvlaku da bih mogao da nastavim. Sada (21,45h) sam stigao u Pančevo, takođe mokar do gole kože. Ovde ću prespavati, osušiti se i sutra ujutro nastavljam ka manastiru Tumane. Planiram da na cilj stignem u nedelju (19. jul) tokom dana – izjavio je Stefan Padrov za naš portal.

18. jul

Nadomak Kovina trčećim korakom. Što sam bliže cilju, sve sam jači, vera u Boga i za tu decu – prokomentarisao je Stefan.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh