I love Zrenjanin portal

 • Zr oglasi
 • 3D gradjevinska kuca
 • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Besplatan tromesečni startap kurs za srednjoškolce i studente u Startit Centru

Početkom marta, u Startit Centru Zrenjanin, počinje sa realizacijom prvi ekskluzivni startap kurs za studente i srednjoškolce u trajanju od tri meseca. Planirano je da se kurs održava jednom do dva puta nedeljno sa početkom od 16 časova. Kroz ovaj program će polaznici imati prilike da steknu preduzetničke veštine koje će im omogućiti da svoje ideje pretvore u biznis. 

1.‚‚Šta želiš da stvaraš?” — besplatan startap kurs za srednjoškolce u Startit Centru Zrenjanin

Cilj ovog tromesečnog programa je da srednjoškolci nauče o tipovima preduzetništva, načinima finansiranja, procesu stvaranja proizvoda, digitalnom marketingu, predstavljanju svojih ideja, kao i o drugim temama od značaja za njih kao potencijalne preduzetnike.

Polaznici će imati prilike da nauče:

I Taxi Zrenjanin
 • Šta su startapi i zašto postati preduzetnik?
 • Crowdfunding, investicije, fondovi — modeli finansiranja
 • Lean Startap metodologija
 • Testiranje ideje — Mamin test
 • Kako do minimalnog održivog proizvoda?
 • Kako predstaviti svoj proizvod ili ideju — Pitch?

Kome je namenjen

Krus je namenjen svim srednjoškolcima i srednjoškolkama koji razmišljaju da započnu svoj biznis, a nemaju znanje i veštine za taj korak.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Termini kursa
Prvi čas je zakazan za sredu, 6. mart, i sprovodiće se najčešće sredom sa početkom od 16 časova do sredine maja. Dužina trajanja zavisi od teme koja će se obrađivati. Biće održano ukupno 14 predavanja i radionica u periodu od tri meseca.

Detaljnije o kursu za srednjoškolce pročitaj ovde.

Prijava

Broj polaznika je ograničen, a prijave su otvorene do četvrtka, 28. februara. Zainteresovani se mogu prijaviti za startap kurs putem ove forme.

2. ‚‚Pokreni svoju priču”— besplatan startap kurs za studente u Startit Centru Zrenjanin

Tokom ovog tromesečnog programa studenti će proći kroz niz predavanja i radionica. Svoja iskustva i znanja preneće im stručnjaci iz različitih oblasti, a svaki tim će razvijati svoju ideju i imati konstantnu podršku mentora.

Polaznici će imati prilike da nauče:

 • Kako i zašto pokrenuti startap u Srbiji?
 • Lean Startap metodologiju
 • Testiranje ideje — Mamin test
 • Kako do minimalnog održivog proizvoda?
 • Kako doći do finansiranja?
 • Kako predstaviti svoj proizvod ili ideju — Pitch?

Pored predavanja, program uključuje i mentorske sesije, individualne razgovore sa predavačem, ali i priliku da se upoznaju sa investitorima, i sve to u cilju da polaznici ovog programa dobiju odgovarajuću podršku koja je prilagođena njihovim individualnim potrebama.

Kome je namenjen
Kurs je namenjen svim studentima i studentkinjama koje razmišljaju da započnu svoj biznis, a nemaju znanje i veštine za taj korak.

Termini kursa
Prvi čas je zakazan za utorak, 5. mart, a kurs će se sprovoditi utorkom i četvrtkom sa početkom od 16 časova do početka juna. Dužina trajanja zavisi od teme koja će se obrađivati. Biće održano ukupno 24 predavanja i radionica u periodu od tri meseca.

Detaljnije o kursu za studente pročitaj ovde.

Prijava

Broj polaznika je ograničen, a prijave su otvorene do četvrtka, 28. februara. Zainteresovani se mogu prijaviti za startap kurs putem ove forme.

Predavač

Ivan Mojsilović je softverski inženjer koji trenutno radi na biznis developmentu. Suosnivač je startapa Yanado, a u pitanju je alat za upravljanje projektima i zadacima unutar Gmaila, na kojem je dobio i investiciju. Trenutno radi na svom projektu iz Coworking Startit Centra Zrenjanin.

Svoju profesionalnu karijeru je počeo na razvoju softvera u maloj multinacionalnoj kompaniji, nakon čega je radio u velikoj kompaniji sa mnogo razvojnih timova i na velikim projektima. Posle toga je uplovio u preduzetničke vode i za jedanaest godina je imao prilike da pokrene tri startapa, od kojih mu je jedan bio nespešan, a na poslednjem i dalje uspešno radi.

Ukoliko kandidati imaju neka pitanja mogu ih postaviti u komentarima ili na e-mail adresu zrenjanin@startit.rs.

Pratite njihova dešavanja

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh