I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Šta je sve potrebno za legalizaciju oružja u Zrenjaninu – VIDEO

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije od 4.marta sprovodi zakonsku legalizaciju oružja koja će trajati tri meseca.

oruzje

Legalizacija oružja podrazumeva da vlasnici oružja, fizička i pravna lica, mogu da registruju, odnosno predaju oružje koje poseduju bez odobrenja nadležnog organa, pri čemu nisu dužni da dokazuju poreklo oružja i neće odgovarati za neovlašćeno nabavljanje, držanje i nošenje oružja.

– Vlasnici oružja mogu predati oružje i municiju najbližoj policijskoj upravi, odnosno policijskoj stanici, pri čemu će im od strane policijskih službenika biti izdata odgovarajuća potvrda. Istovremeno oni mogu podneti zahtev za registraciju oružja, pri čemu su u obavezi da prilože uverenje da se protiv njih ne vodi krivični postupak, dokaz o uplaćenoj administrativnoj taksi i uverenje o obučenosti u rukovanju vatrenim oružjem, kažu u Policijskoj upravi Zrenjanin.

Fordomanija

Nakon izvršenog uvida policijskih službenika, za oružje za koje se podnosi zahtev za registraciju, izdaje se odgovarajuća potvrda a oružje se vraća vlasniku. U policiji kažu i da će zahtevi stranaka biti rešeni u što kraćem roku.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh