I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Sređuje se laminat u Novoj hali sportova

Laminat u novoj Hali sportova dotrajao je iako je od otvaranja objekta prošlo tek tri godine. Ovaj put je u investiciju promene laminata, koševa i tabli za merenje vremena,  uloženo 28.000 evra.

Do košarkaške utakmice reprezentacija Srbije i Slovačke ostalo je nešto manje od  nedelju dana. Pripreme za ovaj vrhunski sportski događaj koji će biti održan u novoj hali privode se kraju a najbitnije je  da će košarkaši ovu značajnu kvalifikacionu utakmicu odigrati na novom laminatu čije je postavljanje u toku. Laminat u Hali se menja zbog dotrajalosti i vidnih  oštećenja na dosta mesta iako je prošlo samo tri godine od otvaranja nove hale. Radovi idu po planu i do kraja nedelje će biti obeleženi i tereni po standardima FIBE, a biće postavljene i nove table i koševi. Za rekonstrukciju laminata izdvojeno je 28.000 evra, potvrdio je zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić prilikom obilaska hale.

Utakmica će biti održana u sredu 5. septembra u 20.30.  Karte će biti besplatne i biće podeljene po radnim organizacijama a jedan deo će biti deljen i na blagajni Hale. 

PerSu marketi
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh