I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Sportski dan uoči svečane proslave Dana Komande za razvoj

U sklopu niza svečanosti i događaja kojima se obeležava Dan Komande za razvoj Banatske brigade u Zrenjaninu, održan je sportski dan uz učešće 60 takmičara podeljenih u 5 ekipa.

Svoje umeće i spretnost u malom fudbalu, odbojci i basketu odmerile su ekipe Komande za razvoj, Gradske uprave Zrenjanin, Vatrogasno-spasilačkog bataljona, „Dijamant“ i ekipa privrednika.

Fordomanija

Sve učesnike pozdravio je potpukovnik Aleksandar Dedić komandant Komande za razvoj Banatske brigade

U odbojkaškom delu takmičenja najbolja se pokazala ekipa sastavljena od veterana iz Kleka,  u takmičenju u malom fudbalu trijumfovala je ekipa Vatrogasno-spasilačkog bataljona, a u basketu ekipa Gradske uprave.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Svečano obležavanje Dana Komande za razvoj Banatske brigade

15. novembra 2019. godine u kasarni “NH Svetozar Marković Toza“ u Zrenjaninu, održava se proslava Dana Komande za razvoj Banatske brigade. Taktičko-tehnički zbor za učenike završnih razreda srednjih škola sa teritorije Srednjobanatskog okruga počinje u 09,00 časova. Očekuje se dolazak preko 1.000 maturanata.

Svečana akademija počinje u 12,00 časova.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh