I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Sportske igrarije zrenjaninskih vrtićanaca na vojnom stadionu (FOTO)

U organizaciji Predškolske ustanove Zrenjanin na „vojnom“ stadionu su održane tradicionalne sportske igrarije za decu predškolskog uzrasta.

Bio je ovo 20. jubilarni put da se „vrtićanci“ ovako pre svega druže, a potom i takmiče u različitim igrama što spretnosti, koordinacije, a što u klasičnim igrama poput fudbala i košarke, naravno primerenim njihovom uzrastu.

 

I Taxi Zrenjanin

Igrarije su započete svečanim defileom pred bakama i dekama i naravno roditeljima, a vaspitačice su se potrudile da se mališani prvo dobro razgibaju.

Čast da otvore igrarije osim zamenika direktora Tatjane Lojović koja je to učinila formalno, imali su sami vaspitači koji su pokazali u kakvoj su formi trkom na 100 metara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Deca su se takmičila u sprintu, poligonu, košarci i fudbalu, praćeni bučnim i srčanim navijanjem svojih drugara sa tribina.

 

Na sportskim igrarijama učestvovalo je preko 400 dece iz 15 zrenjaninskih vrtića.

Na kraju je usledilo i ništa manje važno nagrađivanje medaljama ali sudeći po izrazima lica i zagrljajima ovih mladih ljudi najmanje je bilo bitno koja je medalja već divno i korisno provedeno prepodne i druženje.

Ovaj događaj osim Predškolske ustanove podržali su Sportski savez grada, FK Petlić, KK „Petrovgrad“, Crveni Krst Zrenjanin, JU „Sportski objekti“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh