I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Sportska hala Medison biće izdeljena na tri terena

Sportska hala Medison do kraja godine dobiće potpuno drugačiji izgled, delimično i namenu. Zahvaljujući projektu kojim je Grad Zrenjanin konkurisao kod fondova Evropske Unije, za rekonstrukciju ovog objekta odobreno je 400.000 evra.

002medison

-„Medison“ je najstarija zatvorena sportska hala u zemlji, i ovo je odlična prilika da ona dobije sjaj kakav zaslužuje, ali i da je učinimo funkcionalnijom. Hala sada ima jedan teren koji će biti poprečno podeljen na tri terena veličine onih za rukomet, a koji će moći po potrebi da se razdvoje zavesama. Tribina više neće biti u ovom obimu, i najverovatnije da će se pribeći pokretnim tribinama koje će se rasklapati, zavisno od događaja. Tako ćemo dobiti daleko više mesta nego što ga hala danas ima, rekao je portalu I love Zrenjanin pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

On dodaje i da će takvom rekonstrukcijom i reorganizacijom hale „Medison“ i blizinom Kristalne dvorane sa velikim brojem mesta, Zrenjanin stvoriti odlične uslove za sportske događaje, treninge i pripreme sportista. Osim toga, „Medison“ će se koristiti i kao sajamski prostor za šta će biti nabavljena i posebna, sajamska oprema.

I Taxi Zrenjanin

Početak rekonstrukcije hale sportova Medison najavljen je za prve dane aprila.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh