I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Sportska hala Medison biće izdeljena na tri terena

Sportska hala Medison do kraja godine dobiće potpuno drugačiji izgled, delimično i namenu. Zahvaljujući projektu kojim je Grad Zrenjanin konkurisao kod fondova Evropske Unije, za rekonstrukciju ovog objekta odobreno je 400.000 evra.

002medison

-„Medison“ je najstarija zatvorena sportska hala u zemlji, i ovo je odlična prilika da ona dobije sjaj kakav zaslužuje, ali i da je učinimo funkcionalnijom. Hala sada ima jedan teren koji će biti poprečno podeljen na tri terena veličine onih za rukomet, a koji će moći po potrebi da se razdvoje zavesama. Tribina više neće biti u ovom obimu, i najverovatnije da će se pribeći pokretnim tribinama koje će se rasklapati, zavisno od događaja. Tako ćemo dobiti daleko više mesta nego što ga hala danas ima, rekao je portalu I love Zrenjanin pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

On dodaje i da će takvom rekonstrukcijom i reorganizacijom hale „Medison“ i blizinom Kristalne dvorane sa velikim brojem mesta, Zrenjanin stvoriti odlične uslove za sportske događaje, treninge i pripreme sportista. Osim toga, „Medison“ će se koristiti i kao sajamski prostor za šta će biti nabavljena i posebna, sajamska oprema.

Fordomanija

Početak rekonstrukcije hale sportova Medison najavljen je za prve dane aprila.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
  • Divider

  • Divider
Na vrh