I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Sportisti i rekreativci jedva dočekali – ponovo radi teretana SC Bambi (VIDEO)

Nakon ublažavanja mera širenja korona virusa posle frizerskih i kozmetičkih salona otovorene su i teretane. Teretana u sportskom centru Bamb nastavila je sa radom od ponedeljka 4, maja, i na usluzi je svim vežbačima radnim danima od 08 do 17 h.

U proteklim danima sprovedene su  sve neophodne mere dezinfekcije prostora, svlačionica, sprava i rekvizita, u skladu sa preporukama nadležnih organa, kako bi  vežbanje učinili ugodnim i pre svega bezbednim. Slične mere primenjivali su se i inače i pre nego se desila ova epidemija tako da ni sada nema velike razlike u proceduri – kažu zaposleni u SC Bambi.

– Jedna od novosti je ograničenje broja vežbača koji mogu da borave u teretani u istom trenutku, a to je do 20 kao i  držanje distance . Zato smo svim našim članovima preporučili da termin obezbede uz prethodnu telefonsku najavu. Radno vreme je za sada od 8 do 17 časova, za sada, a dalje ćemo ga korigovati prema odlukama Vlade RS u vezi sa vanrednim stanjem i  policijskim časom – kaže direktor SC Bambi, Darko Tošić.

PerSu marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh