I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Školski teren OSŠ „9. maj” bogatiji za novu sportsku opremu

Pod sloganom „Sport je za sve, uključi me”, danas je u Osnovnoj i srednjoj školi „9. maj”, organizovan sportski događaj povodom novoopremljenog sportskog terena u dvorištu škole i fiskulturne sale.

Školski teren OSŠ „9. maj”, bogatiji je za novu sportsku opremu, obezbedjenu preko projekta Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Postavljeni su novi koševi, odbojkaška mreža, dva stola za stoni tenis, golovi za mali fudbal, a u fiskutulrnoj sali u funkciji su dve nove košarkaške konstrukcije.

– Naša sportska akcija nastala je iz priče sa dobrim ljudima koji su prepoznali naš trud da deci sa smetnjama u razvoju pružimo bar delić onoga što imaju i druga deca. Cilj ove akcije je da se ostala deca i odrasli podsete da smo svi tu bez obzira na različitost. Akcijom smo želeli probudimo kod roditelja, učenika i sportista odgovornost prema našoj školskoj deci. Najvažnije nam je da ta odgovornost ne bude trenutna, nego da bude uvek bude prisutna – izjavila je direktorica škole, Snežana Vukić.

PerSu marketi

Osim mladih sportista iz košarkaškog kluba Petrovgrad, odbojkaša i rukometaša Proletera, akciji se priključio i gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić sa svojim saradnicima koji je naglasio da grad izvaja velika sredstva iz budžeta za funkcionisanje predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Dobro je da imamo društveno odgovorne kompanije u našem gradu. Nisu to samo ove najveće, pokazalo se da imamo preduzetnike koji su raspoloženi da olakšaju i ulepšaju dane ovoj deci u školi i to pozdravljam. Bavićemo se velikim projektima, a u samom dvorištu OSŠ „9. maj” nalazi se objekat koji je finansiran iz gradskog budžeta, a plan za sledeću godinu je da se on završi – izjavio je gradonačelnik Janjić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh