I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Sporazum sa kompanijom „Lanaco“ – šansa za ostanak mladih u našem gradu

Predstavnici vodeće IT kompanije u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini – „Lanaco – informacione tehnologije“ potpisali su danas sporazum o saradnji sa Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin“ i Gradom Zrenjaninom, a koji definiše otvaranje Razvojnog centra.

U ime grada, sporazum je potpisao pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

-Na naše veliko zadovoljstvo potpisujemo sporazum sa veoma uspešnom firmom. Ovome će se posebno obradovati studenti, koji će dobiti priliku za rad u Razvojnom centru ove kompanije, koja je jedna od najboljih u regionu. Javnom sektoru je potrebno unapređenje novim tehnologijama, i informacionim sistema, kako bi uspešnije funkcionisao. Za ovu kompanijju je karakteristično to što se ne bavi gotovim proizvodima, već ima sopstvenu proizvodnju informacionih sistema i aplikacija. Sporazum sa kompanijom „Lanaco“ predstavlja još jednu šansu za ostanak mladih u našem gradu.“ – izjavio je pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić

I Taxi Zrenjanin

Sedište kompanije „Lanaco“ je u Banjaluci, gde se takođe nalazi Razvojni centar.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Studentima fakulteta nudimo priliku za bavljenjem razvojem inovativnog i novog softvera. Mislim da će ih to oduševiti, jer će vrlo brzo moći da vide rezultate svog rada. Naša kompanija je priznata, Londonska berza je prepoznala naš kvalitet, postali smo njeni članovi. Zrenjanin smo odabrali, zbog potencijala razvoja IT tehnologija, i zbog prirode i pristupačnosti ljudi, koja vodi uspešnoj saradnji, istakao je direktor kompanije „Lanaco“ Nebojša Minić.

Dekanka Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ Dragica Radosav, istakla je ovaj potez izuzetno važnim za studente koji će pored rad au Razvojnom centr, imati priliku i da usavršavaju znanje na akademiji ove kompanije u Banjaluci.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh