I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Spasavanje iz objekta zahvaćenog požarom u centru grada

Na poziv Vatrogasno-spasilačkog bataljona grada Zrenjanina, volonteri Crvenog krsta Zrenjanin su učestvovali u vežbi evakuacije osoba iz požarom zahvaćenog objekta.

Vežba je deo redovnih aktivnosti  vatrogasno – spasilačkog bataljona odeljenja za vanredne situacije u Zrenjaninu.

Realistični prikaz požara i prateće aktivnosti na evakuaciji, spasavanju i pružanju prve pomoći povređenima je simulirano u i ispred zgrade Zrenjaninske filijale RFZO pored „vodotornja“.

PerSu marketi

Nakon intervencije vatrogasaca volonteri, članovi ekipe prve pomoći Crvenog krsta Zrenjanin prikazali su pravilne i pravovremene postupke pružanja prve pomoći kod povreda nastalih prilikom požara. Pravilni postupci u ovakvim situacijama su deo opšte kulture, pravovremeno i pravilno reagovanje znatno smanjuje smrtnost i teže posledice po ljudstvo u vanrednim situacijama – podsetili su i ovom prilikom volonteri Crvenog Krsta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Suština ove vežbe je da se vidi i uvežba pravovremena reakcija kako ljudi zaposlenih u ovom objektu u kom se vrši vežba tako i pripadnika Vatrogasno-spasilaćkog bataljona što uključuje realno vreme do stizanja na mesto, lokalizaciju i likvidaciju požara – izjavio je Branislav Milosavljević komandant bataljona.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh