I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

DJ-evi sa Ibice, iz Švajcarske, Italije, Ljubljane, Zrća na Soundloversu

Ove godine, letnji festival elektronske muzike ˝Soundlovers˝ održaće se  8. put po redu u period od 22. do 24. jula u prostoru letnje Kino bašte.

Organizatori najavljuju pravi spektakl. Poneseni prošlogodišnjim uspehom kada je festival proširen na tri dana, najavljuju da će se ove godine organizacija podići na novi nivo, te da publika ponovo može očekivati noći za pamćenje.

soundlovers-masa-1

Vrela atmosfera kakva nije svojstvena Zrenjaniu

  • Festival ove godine traje 3 dana, to je novina koju smo uveli prošle godine, što pokazuje da se festival širi i da počinje da oblikuje jednu veoma ozbiljnu priču. Prema prodaji prvog kontigenta karata, možemo reći da će ove godine festival biti najveći do sada, izjavio je za naš portal Đorđe Banjai, PR festivala.

PRETPRODAJA REKORDNA, NA ULAZU MOŽDA NE BUDE KARATA

Soundlovers 2015

Mobilni telefoni i atmosfera za pamećenje prošle godine

I Taxi Zrenjanin

Banjai je dodao da je važno da pravi fanovi elektronske muzike požure sa kupovinom trodnevnih ulaznica, jer se ulaznice odlično prodaju i već sada se na prodajnim mestima u Zrenjaninu i širom Srbije prodalo blizu 1200 kompleta trodnevnih ulaznica.

  • Trodnevni kompleti se prodaju od marta meseca i dobra pretprodaja je, verujemo, nagrada za sve godine kvaliteta koji pružamo publici. Kapacitet se polako popunjava, te nas neće iznenaditi da sve karte budu prodate pre početka festivala.
Soundlovers 2015

Podršku festivalu i ove godine pružio je grad Zrenjanin

PROGRAM I SATNICA FESTIVALA

Line up za ovu godinu bazirao se uglavnom na stranim izvođačima uz podršku domaće DJ scene. Postavu osmog Soundlovers festival čine pažljivo birani džokeji koji su kao i prethodnih godina dokazana imena u svetu elektronske muzike.

Klikom na ime izvođača pročitajte više o njima i njihovom radu.

Petak 22. jul :

Subota 23. jul :

Nedelja 24.  jul:

Potvrdite vaš dolazak na ovaj događaj i uživajte u čarima najveće zrenjaninske žurke na otvorenom.

REDIZAJNIRAN SAJT

Za više informacija posetite redizajniran sajt festivala na web adresi www.soundlove.rs.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

POTVRDITE DOLAZAK

Više od 1000 ljudi potvrdilo je dolazak na festival a isto toliko je označilo i zainteresovanost za događaj. Potvrdite i vi dolazak putem zvaničnog fejsbuk događaja ovde i pozovite prijatelje na spektakl u Zrenjanin.

Pogledajte video najavu za 8. Soundlovers festival

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh